Şifremi Unuttum
Arama
 
Mavi Yeil

  Frambuazlı cheesecake Geri
 
 
Frambuazlı cheesecake
Servis: 8 kişilik

Malzemeler:
1,5 paket yağsız labne peyniri
3 adet yumurta
2 paket Mavi Yeşil Limon Lifli Kepekli Bisküvi
25 gram tereyağı
2 çorba kaşığı yağsız süt
10 gram vanilya
1 çorba kaşığı un
50 gram tozşeker

Yapılışı:
Frambuaz sos için frambuaz ve tozşekeri bir tencereye alıp üstünü geçecek şekilde su ilave edin. Hepsini birlikte kaynatıp nişastayla bağlayın. Soğuması için bir kenara alın. Diğer yanda kepekli bisküviyi mikserden geçirin. Tereyağını eritip balı ilave edin. Hazırladığınız karışımı bisküvilerin üzerine dökerek karıştırın ve bir kalıba iyice bastırarak yerleştirin. Diğer yanda yumurtaların aklarını ayırıp mikserle beyazlaşıncaya kadar çırpın ve kenara alın. Krem beyaz peyniri de başka bir kapta mikserle 5 dakika çırptıktan sonra, çırpılmış yumurta aklarını ve yumurta sarılarını ilave edip 5- 6 dakika daha çırpın. Çırpmaya devam ederken tozşeker, vanilya ve nişastayı ilave edin. Hazırlamış olduğunuz karışımı kalıptaki bisküvinin üzerine dökün. Önceden ısıltılmış 120 derece fırında 80 dakika pişirin. Oda sıcaklığında soğutup frambuaz sos ile servis yapın.

Besin Değeri:
İnce bir dilim 254 kalori

 
Yazdır
Arkadaşına Öner
Uzmanlar Ne Diyor Hafif Ye Hafif Yaşa Mavi Yeşil Sıkça Sorulan Sorular

Kullanım Koşulları Gizlilik Bildirimi Site Haritası İletişim Kampanya Katılım Koşulları
 
Ülker Logo
RSS