Şifremi Unuttum
Arama
 
Mavi Yeil

  Arpacık Soğanlı Zeytinyağlı Çalı Fasulye Geri
 
 
Arpacık Soğanlı Zeytinyağlı Çalı Fasulye
Servis: 4 kişilik

Malzemeler:
1 kg çalı fasulye
20 adet arpacık soğan
10-12 adet kiraz domates
1 çorba kaşığı tozşeker
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz

Yapılışı:
Fasulyelerin kılçıklarını temizledikten sonra bütün halde tencereye dizin. Fasulyelerin üzerlerine kiraz domatesler ve arpacık soğanları yerleştirin. Tuz ve tozşekeri serpin. Birer çay bardağı zeytinyağı ile su ekleyin. Çok kısık ateşte fasulyeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğuk servis yapın.

Besin Değeri:

1 porsiyonunda 197 kalori

 
Yazdır
Arkadaşına Öner
Uzmanlar Ne Diyor Hafif Ye Hafif Yaşa Mavi Yeşil Sıkça Sorulan Sorular

Kullanım Koşulları Gizlilik Bildirimi Site Haritası İletişim Kampanya Katılım Koşulları
 
Ülker Logo
RSS